No 2015. gada 15. decembra līdz 2016. gada 8. janvārim bērnu un jauniešu centrā „Rīgas Skolēnu pils” notika tradicionālais Starptautiskais Ziemassvētku Elektronisko dekoru konkurss, kurā piedalījās arī Ventspils Jaunrades nama radioelektronikas laboratorijas audzēkņi.

Jau vairākus gadus šo konkursu atbalsta Latvijas Elektrotehnikas un elektronikas rūpniecības asociācija. Konkursā piedalījās 65 dalībnieki, no dažādām izglītības iestādēm, tajā skaitā no Šauļu Jauno tehniķu centra (Lietuva), Minskas Bērnu un Jauniešu pils (Baltkrievija), Maskavas bērnu jaunrades nama „Caricino” (Krievija), Maskavas bērnu jaunrades nama „Na Sumskom” (Krievija), Rovnas Bērnu un jauniešu Jaunrades nama (Ukraina) un arī no Ventspils Jaunrades nama (skolotājs Viktors Bagienskis).

 

Ventspils Jaunrades nama radioelektronikas laboratorijas audzēknis Artūrs Svars konkursā ieguva godalgoto 2. pakāpes diplomu un Ņikita Visockis - 3. pakāpes diplomu. Kopumā tika izveidoti 59 darbi - Ziemassvētku tematikai veltīti elektroniski dekori.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: