Piektdien, 4. decembrī, Ventspils Jaunrades namā notika Pāvela Pikas piemiņas turnīrs šahā, kurā piedalījās šahisti no Dundagas, Kuldīgas un Ventspils.

Sacensības notika divās grupās - iesācēju un 4. sporta klašu grupās. Ceturto sporta klašu grupā desmit dalībnieku konkurencē ar vienādu punktu skaitu (seši punkti no septiņiem) sacensības pabeidza kuldīdznieks Miķelis Miks Buks un ventspilnieks Ralfs Roga. Pirmo vietu pēc supermača izspēles ieguva  Miķelis Miks Buks, otrajā vietā atstājot Ralfu Rogu, bet trešajā vietā Nikola Valērija Āboltiņa no Kuldīgas. Šajā grupā startēja vēl trīs ventspilnieki - Marika Kučuhidze un Jonatāns Kristiāns Siders (abiem trīs punkti) un Daniēls Rafaēls Siders (divi punkti).

 

Iesācēju grupā piedalījās piecpadsmit dalībnieki. Pirmās divas vietas ieguva ventspilnieki - Arvīds Reinbergs (pieci punkti no sešiem) un Klāvs Nēliuss ar 4.5 punktiem, bet 3./4. vietu dalīja Silva Sīkmane no Kuldīgas un Emīls Grīnerts no Dundagas. Šajā grupā cīnījās arī ventspilnieki Marija Seļezņova, Paulis Jēkabsons un Taisija Kučuhidze.

 

Sacensības tika organizētas Ventspils Jaunrades nama šaha pulciņa skolotājas Ilzes Burkevicas vadībā.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: