Bijušais Latvijas čempionvienības futbolā "Ventspils" galvenais treneris Jurģis Pučinsks nākamajā sezonā vadīs šīs vienības jaunatnes sistēmas "Cerība" U-13 vecuma grupas komandu, vēstīts "Ventspils" jaunatnes akadēmijas mājaslapā internetā.

Pagājušajā nedēļas nogalē Ventspilī risinājies šīs sezonas Latvijas čempionāta finālturnīrs U-13 vecuma grupā, Ventspils vienībai "Cerība" izcīnot desmito vietu, bet saglabājot vietu spēcīgāko komandu lokā.

"Par desmito vietu īpaši priecīgs nevari būt. Tie nav mūsu zēnu griesti, bet vairāku objektīvu iemeslu dēļ uz ko vairāk mums cerēt bija sarežģīti. Svarīgi, ka zēni saglabāja pierakstu spēcīgāko klasē, izšķirošajā brīdī parādot raksturu un uzvarot spēcīgo "Super Nova" komandu," izteicies bērnu un jauniešu centra "Cerība" direktors Aleksandrs Kohans. "Tagad ar "Cerību" (U-13) strādās Jurģis Pučinsks, kurš atgriezies darbā mūsu akadēmijas sistēmā."

Kādreizējais Latvijas izlases futbolists Pučinsks "Ventspils" pieaugušo komandu vadīja kopš 2012.gada. Vairāk nekā trīs gadu laikā "Ventspils" Pučinska vadībā uzvarēja divos Latvijas čempionātos (2013. un 2014.gada sezonās), kā arī 2013.gadā triumfēja vietējā kausa izcīņā.

Tomēr šomēnes viņš pēc neveiksmīgu spēļu perioda no amata aizgāja un vietā stājās Latvijā labi zināmais angļu speciālists Pols Ešvorts.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: