No 20. līdz 27.septembrim visā Latvijā starptautiska projekta “NowWeMOVE” ietvaros notika starptautiskā veselības nedēļa jeb MOVE Week un noslēdzošie pasākumi Ventspilī bija velobrauciens pa pilsētas veloceliņiem un skrējiens gar jūru.

Notika velobrauciens pa pilsētas veloceliņiem, kurā tika aicināts piedalīties jebkurš interesents. Starts tika dots pie Pludmales akvaparka centrālās ieejas un distances garums 18,5km. Pēc finiša dalībnieki saņēma Starptautiskās veselības nedēļas organizatoru dāvātos suvenīrus.

Apskati FOTO!

Notika arī rīta skrējiens gar jūru. Starts tika dots pie Pludmales akvaparka centrālās ieejas. Distances garums bija 4km. Pēc finiša dalībnieki saņēma Starptautiskās veselības nedēļas organizatoru dāvātos suvenīrus.

Apskati FOTO!

NowWeMOVE ir lielākā Eiropas sporta kampaņa, kuras vīzija ir līdz 2020. gadam iesaistīt fiziskajās aktivitātēs par 100 miljoniem vairāk eiropiešu. Projekta mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu un iesaistīt pēc iespējas vairāk cilvēku sportiskās, veselīgās un fiziskās aktivitātēs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: