Lai redzes pārbaudes pakalpojumus padarītu pieejamākus, SIA “Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīcā” no oktobra mēneša ambulatoros pacientus sāks pieņemt optometriste Nataļja Davidenko.

Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīcā papildus acu ārstu sniegtajiem pakalpojumiem, tiek paplašinātas iespējas cilvēkiem, kuriem nepieciešama redzes pārbaude briļļu vai lēcu izrakstīšanai. Turpmāk to būs iespējams veikt arī pie optometrista, kura rīcībā būs slimnīcas modernās iekārtas redzes diagnostikai.

 

Optometrists ir augsti kvalificēts speciālists, kas veic vispusīgu acs un redzes diagnostiku. Vizītes laikā speciālists veiks redzes pārbaudi un, ja nepieciešams, izrakstīs pacientam recepti briļļu vai lēcu iegādei. Ja veicot acu pārbaudi, rodas aizdomas par kādu acs saslimšanu, optometrists nozīmē vizīti pie acu ārsta.

 

Pie optometrista uz maksas redzes pārbaudi var vērsties pieaugušie un bērni no 12 gadu vecuma. Jaunā speciāliste pacientus pieņems divas reizes nedēļā – trešdienās un ceturtdienās no plkst. 8.00 līdz 12.00.

 

Pierakstīties uz maksas vizīti pie optometrista iespējams, zvanot uz reģistratūru pa tālruni 636 24665 vai ierodoties reģistratūrā klātienē.

 

Jāatzīmē, ka pagājušā gada nogalē slimnīcas Acu slimību nodaļā tika atklāts „Kurzemes acu centrs”. Pateicoties Ventspils pašvaldības atbalstam, centrs ir aprīkots ar mūsdienīgām tehnoloģijām acu slimību diagnosticēšanai, ārstēšanai un operāciju veikšanai. „Kurzemes acu centrs” ir lielākais centrs ārpus Rīgas un tā sniegtos augstās kvalitātes pakalpojumus novērtē un izvēlas saņemt arī pacienti no citām Latvijas pilsētām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: