Latvijas vicečempioni basketbolā "Ventspils" otrdien pārbaudes spēlē ar rezultātu 78:97 (27:21, 13:20, 21:31, 17:25) piekāpās Krievijas vienībai "Ņižņij Novgorod", ko pašlaik vada Latvijas speciālists Artūrs Štālbergs.

Ventspilniekiem 17 punktus iemeta Kvameins Mičels, ar 16 punktiem atzīmējās Andrejs Šeļakovs, bet 13 punktus guva Artis Ate.

Savukārt "Ņižņij Novgorod" rindās jau trešo spēli pēc kārtas rezultatīvākais bija Maksims Grigorjevs, kurš šoreiz guva 30 punktus.

Kā zināms, pirmajā pārbaudes spēlē "Ventspils" ar 81:78 Palangā uzveica Krievijas klubu Volgogradas "Krasnij oktjabr", bet turpinājumā ar rezultātu 93:79 savā laukumā uzvarēja citu Krievijas vienību Maskavas "Dinamo", kuru šosezon trenēs Latvijas speciālists Nikolajs Mazurs.

Savukārt trešajā pārbaudes spēlē trešdien Klaipēdā "Ventspils" cīnījās neizšķirti 61:61 pret vietējo "Neptunas" vienību, bet pagājušajā ceturtdienā ar 58:75 piekāpās Lietuvas čempionvienībai Kauņas "Žalgiris".

Līdz ar to "Ventspils" basketbolisti piecos pārbaudes mačos izcīnījuši divas uzvaras, vienreiz cīnījušies neizšķirti, bet divreiz piedzīvojuši neveiksmes.

Turpinājumā ventspilniekiem paredzēta dalība Raimonda Sargūna kausā Lietuvā, bet sagatavošanās cikls tiks noslēgts ar cīņu pret Kazahstānas vienību Atirau "Barsi".

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: