Sestdien, 12. septembrī, Ventspils skeitparkā risinājās ekstrēmo sporta veidu sacensības „Funky Jam 2015”. Sacensībās, skeitborda, ekstrēmās skrituļslidošanas un BMX disciplīnās, piedalījās vairāk nekā 50 dalībnieku no Ventspils, Liepājas, Kuldīgas, Rīgas un citām pilsētām.        

Sacensības atklāja BMX braucēji, kuriem bija jāsacenšās pa skeitparkā iezīmētu trasi.  Šajās sacensībās pirmo vietu ieguva ventspilnieks Ernests Zēbolds. Nākamā BMX disciplīna bija „best trick” jeb labākais triks. Labāko triku atvēlētajās 30 minūtēs parādīja Kuldīgas pārstāvis Krists Kaņuks. Sacensību noslēgumā visiem braucējiem bija iespēja uzņemt savu video un publicēt to sociālajā tīklā „Instagram”. Par labāko BMX sadaļā tika atzīts ventspilnieka Ernesta Šulca video.

Skeitborda sacensībās pirmā disciplīna bija tāllēkšana. Labāko rezultātu – 3,70 m, uzrādīja ugālnieks Elvijs Lodiņš. Labākā trika sacensībās uzvarēja Vladimirs Katosonovs, bet par labāko video tika atzīts rīdzinieka Dāvja Šenberga uzfilmētais materiāls. Īpaši jāizceļ ventspilnieks Oskars Kārkliņš, kurš jauno braucēju konkurencē uzvarēja gan tāllēkšanas, gan labākā video disciplīnās. Labāko triku no jaunajiem braucējiem parādīja vēl viens Ventspils pārstāvis Ēriks Bišofs.

Uz pasākumu bija ieradies arī Latvijas labākais skeitbordists Madars Apse. Viņš ne tikai nodemonstrēja jaunajiem braucējiem sarežģītus trikus, bet arī pasniedza vērtīgas balvas visiem skeitborda disciplīnas dalībniekiem.

Inline jeb ekstrēmās skrituļslidošanas pirmā disciplīna bija ātruma sacensības baseinā. Uzvaru sīvā cīņā izrāva Niklāvs Katlaps, kurš arī bija uzfilmējis vērtīgāko video materiālu. Labākā trika sacensībās savas prasmes lieliski nodemonstrēja ventspilnieks Edgars Rozentāls.

Apskati FOTO!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: