Vēl tikai 10 dienas atlikušas līdz šī gada Ventspils Vasaras līgā basketbolā noslēgumam, kur finālspēles paredzētas 1.augustā ar spēli par 3.vietu plkst. 18:00, bet fināls plkst. 19:00 Ventspils Augstskolas basketbola laukumā. Finālu dienā notiks arī 3-punktu metienu konkurss.

Šobrīd komandas aizvadījušas divu posmu turnīru pēc kura noskaidrojies, ka ceturtdaļfinālos savā starpā tiksies Jaunie Buki pret Anzāģi (spēle jau aizvadīta un ar rezultātu 43:38 uzvaru izcīnīja Anzāģe, tādejādi iekļūstot pusfinālā); Entuziastu izlase pret PārVentu un Gūčinātori pret Brīvostas pārvaldi. Autoskolai „Dzintarjūra” ceturtdaļfinālu kārta ir brīva.

Šajā nedēļas nogalē komandas izspēlēs pusfinālu spēles.

Daudz raizes šogad sagādājuši laika apstākļi, jo daudzas spēles tiek pārceltas vai atceltas, jo līst lietus, tomēr spēles dalībniekiem čempionāts sagādā ne mazums emociju un tiek saņemtas lieliskas atsauksmes par šo pirmreizējo projektu.

Atgādinām, ka sacensību formāts ir līdzīgs lielajam basketbolam, bet ar pielāgotiem noteikumiem un spēlēšana brīvā dabā prasa papildus meistarību. Spēles notiek 4 pret 4 uz lielā basketbola laukuma ar saīsinātu spēles laiku 4x6 minūtes.

Šogad čempionātā piedalās 7 komandas Entuziastu izlase, Gūčinātori, Brīvostas pārvalde un Anzāģe, Jaunie Buki, PārVenta un Autoskola "Dzintarjūra".

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: