Notikusi Latvijas kausa izcīņas astotdaļfināla pāru izloze, un FK Ventspils tajā trāpījusies komanda Auda, kas šobrīd ieņem sesto vietu 1. līgas turnīra tabulā, no trijnieka atpaliekot par desmit punktiem.

Auda kausa izcīņas iepriekšējā kārtā ar 3:1 pieveica 2. līgas komandu Monarhs, bet, rēķinot kopā ar līgas mačiem, Ķekavas futbolisti jau izcīnījuši septiņas uzvaras pēdējās desmit spēlēs.

Mačs risināsies Ķekavā 18. vai 19. jūlijā. Citos pāros tiksies Preiļu BJSS un Spartaks, Valmiera Glass un Daugavpils, Caramba/Dinamo un FK Jelgava, Alberts un Skonto, Rēzekne un METTA/LU, kā arī Salaspils un FK Liepāja.

Interesanti, ka ceturtdaļfinālā jau iekļuvusi otrās līgas komanda SK Babīte, kam izlozē trāpījās no Virslīgas diskvalificētā FB Gulbene, kas šobrīd nevar piedalīties Latvijas turnīros.

Jāatgādina, ka FK Ventspils šajā pavasarī kausa izcīņas finālā, kas pirmo reizi notika ventspilnieku laukumā, tikās ar FK Jelgava un piedzīvoja zaudējumu ar 0:2, ļaujot jelgavniekiem trešo reizi izcīnīt šo trofeju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: