Ventspils pilsētas Sociālais dienests izsludina Ventspils pilsētas iedzīvotāju sociālās palīdzības projektu finansēšanas konkursu. Konkursā var piedalīties fiziskas un juridiskas personas, kuras vēlas ar savu darbību veicināt sociālo pakalpojumu un citu atbalsta pasākumu sniegšanu Ventspils pilsētā dzīvojošām sociāli mazaizsargātām un sociālā riska iedzīvotāju grupām.

Projekta iesniedzējiem jānodrošina līdzfinansējums ne mazāk kā 30% apmērā no kopējām projekta izmaksām. Maksimālais pašvaldības finansējuma apjoms vienam projektam ir 1500 eiro.

 

Projekti jāiesniedz Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10, Ventspilī, līdz š.g. 5. augustam pulksten 16.00.

 

Par sociāli mazaizsargātām personu grupām uzskatāmas daudzbērnu ģimenes, nepilnās ģimenes, personas ar invaliditāti, pensionāri, personas, kuras atbrīvotas no brīvības atņemšanas iestādēm, ilgstošie bezdarbnieki, personas ar dažāda veida atkarībām, bezpajumtnieki, politiski represētās personas, bērni u.c. personu grupas.

 

Ar konkursa nolikumu var iepazīties Ventspils portālāwww.ventspils.lvvai Ventspils pilsētas Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10, darba dienās no plkst. 8.00 līdz plkst. 12.00 un no plkst. 13.00 līdz plkst. 16.00. Konkursa nolikumu iespējams saņemt arī elektroniski, nosūtot pieprasījumu uz e-pastu socdienests@ventspils.lv. Kontakttālrunis plašākai informācijai 63601202.

 

Sociālās palīdzības projektu finansēšanas konkursa nolikumu un pieteikuma veidlapu skatīt šeit.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: