Latvijas čempione "VEF Rīga" paziņojusi par līguma noslēgšanu ar 24 gadus veco basketbolistu Mārtiņu Meieru, kurš iepriekšējā sezonā spēlēja tās galvenās konkurentes "Ventspils" sastāvā. Līgums ar Rīgas komandu noslēgts uz divām sezonām.

Mārtiņš Meiers "Ventspilij" pievienojās pirms iepriekšējās sezonās, savukārt pirms tam sezonu aizvadīja Vācijas Bundeslīgas klubā "Mitteldeutscher". Iepriekš viņš spēlējis Latvijas komandās "Liepājas Lauvas" un "Jūrmala/Fēnikss", bet nu pirmoreiz savā karjerā pārstāvēs "VEF Rīga".

“Līdz šim nesanāca uzspēlēt VEF, nu tāda izdevība man ir dota ir un tā ir jāizmanto," kluba mājaslapā citēts Meiers. "Turklāt VTB Vienotā līga ir liela iespēja spēlētājam. Vēlos arī pateikties kluba vadībai un treneriem, kas man izvēlējās. Mērķtiecīgi strādāšu, lai attaisnotu uz sevi liktās cerības un palīdzētu klubam izvirzīto mērķu sasniegšanā.”

“Mārtiņš mūsu redzeslokā bija jau iepriekš, beidzot mūsu ceļi ir krustojušies. Mēs viņā kā jaunā latviešu spēlētājā redzam lielu potenciālu, ticam viņa karjeras attīstībai un vēlamies, lai tas notiek VEF un kopā ar VEF,“ norādīja kluba valdes priekšsēdētājs Māris Martinsons.

Meiers pagājušajā sezonā piedalījās 29 LBL spēlēs, vidēji gūstot 8.6 punktus un savācot četras atlēkušās bumbas. 2,08 metrus garais centra spēlētājs izcēlās ar augstāku statistiku BBL, kur vidēji spēlē sameta 10,5 punktus. Kopā ar "Ventspili" Meieram gan neizdevās iegūt titulu nevienā no šiem turnīriem, abos zaudējot finālā. Latvijā finālsērijā tika atzīts viņa jaunās komandas "VEF Rīga" pārākums, savukārt BBL nācās piekāpties Lietuvas "Šiauliai".

sportacentrs.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: