Ventspilī Līgo vakaru pavadīt un Jāņu rītu sagaidīt varēja Reņķa dārzā. Ar jautrām dejām un dziesmām iepriecināja Jūrmalas teātra aktieri Rūdolfa Blaumaņa lugā „Paradīzē”, bet vakara turpinājumā bija iespēja izdejoties svētku zaļumballē.

Uzvedums „Paradīzē” ir muzikāla pamācība puisiešiem par to, kā neuzticība tiek sodīta. Uzvedums tapis pēc Rūdolfa Blaumaņa tāda paša nosaukuma stāsta motīviem. Izrāde skan Raimonda Paula dziesmas teātra vokālā ansambļa „Papardes zieds” izpildījumā.

 

 

Dziesmas aranžējuši Kristaps Krievkalns, Andris Barons, Pēteris Liepiņš un Gundars Lintiņš.Režisors – Aigars Balulis, horeogrāfe – Santa Grīnfelde. Lomās – Evelīna Lankovska, Gundega Baušeniece, Sandija Didrihsone, Daniels Amčislavskis, Aija Treimane, Ģirts Alsters, Linda Rozīte, Linda Aušte, Ināra Šumeiko, Pēteris Cars, Mārtiņš Kagainis, Raivis Krūmiņš.

 

Pēc uzveduma, notika zaļumballe līdz rīta gaismai, kurā uzstājās jūrmalnieks Ģirts Alsters ar grupu „Jūras vilki”, kā arī DJ ANss, kurš lustīgākās Jāņu dziesmas bija atvedis no Lielvārdes.

Apskati FOTO!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: