Sakarā ar Ventspils Piedzīvojuma parka pusmaratonu 2015.gada 20. – 21.jūnijā iespējami satiksmes ierobežojumi un ielu slēgšana, kā arī  tiks ierobežota sabiedriskā transporta kustība pilsētā, tāpēc iespējama autobusu kavēšanās.

Slēgtie ielu posmi:

  • 20.jūnijs

Bērnu skrējiens no plkst. 14:30 līdz plkst. 16:30 Saules iela (Pilsētas robeža-Riņķu iela) un Krustkalna iela.

  • 21.jūnijs

No plkst. 09:00 līdz plkst. 17:00 – Krustkalna iela

No plkst. 11:30 līdz plkst. 16:00 – Saules iela (Kapu ceļš - Riņķu iela)

No plkst. 12:00 līdz plkst. 16:00 – Sacensību trasē: Saules iela (pilsētas robeža-Pētera), Pētera iela (Saules-Ganību),Ganību iela (Pētera-Jūras), Jūras iela (Ganību-Kuldīgas), Kuldīgas iela (Jūras -Lielais prospekts), Lielais prospekts (Kuldīgas-Ganību), Ganību iela (Lielais prospekts-Pāvila), Pāvila iela (Ganību-Kuldīgas), Kuldīgas iela (Pāvila-Bērzu), Bērzu iela (Kuldīgas-Ganību), Ganību iela (Bērzu-Krustkalna).

 

Ieteicamais apbraukšanas maršruts – Vasarnīcu – Ostas - Brīvības ielas.

 

Izbraukšana no slēgtā kvartāla starp Saules – Pētera – Ganību – Pāvila – Kuldīgas – Bērzu – Ganību - Riņķa ielām būs iespējama pa Inženieru ielu.


21.jūnijā no plkst.11:30 līdz plkst.16:00 atsevišķos sabiedriskā transporta maršrutos tiks mainīts kustības ceļš, kuri tiks novirzīti par Jūras ielu virzienā uz Vasarnīcu ielu un pa Brīvības ielu virzienā uz Gāliņciemu un Selgu.

 

Šajā laika posmā netiks apkalpotas:

pieturas „Lielais laukums” abos virzienos, pieturas Saules ielā posmā no Krustkalna ielas līdz Lielam prospektam; pietura „Krustkalna iela”, Ganību ielas pieturas posmā no Krustkalna ielas līdz Lielam prospektam, kā arī pieturas „Mego”, „Dzintarjūra”, „Baltais krusts” un pietura Kuldīgas ielā „Reņķa dārzs”.

 

Papildus informācija tiks izvietota autobusu pieturās un pa tālruni 63622422.

 

Organizatori atvainojas ventspilniekiem par sagādātajām neērtībām un aicina piedalīties skrējienā pašiem vai atbalstīt skrējiena dalībniekus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: