Rīt Piedzīvojumu parkā oficiāli tiks slēgta šāgada vasaras/rudens sezona, un pēc tam kalns tiks gatavots gaidāmajai ziemas sezonai.

Vēl līdz rītdienai visi aktīvā dzīvesveida piekritēji var apmeklēt Piedzīvojumu parka Kaķa taku, iepriekš piesakoties. Piedzīvojumu parka pārvaldnieks Nauris Tālbergs Ventas Balsij atklāja, ka kaut ko konkrētāk par šāgada vasaras/rudens sezonu varēs pateikt tikai pēc tās slēgšanas.

«Pašlaik galvenie darbi notiek, būvējot jaunu sūkņu staciju, ko plānots pabeigt 1. decembrī. Jaunu staciju nācās būvēt tāpēc, ka notiek kalna paplašināšanas darbi – tas stiepjas ne tikai augstumā, bet arī platumā. Tāpēc arī bija nepieciešama jauna, jaudīgāka sūkņu stacija, lai ziemā varētu pieslēgt vairāk sniega pūtēju. Viss notiek pēc kalna attīstības plāna, lai mēs kļūtu vēl konkurētspējīgāki.

Saistībā ar paplašināšanas darbiem nācās pārveidot arī dīķi aiz kalna – tagad tas ir taisnstūrveida. Jau tagad mums plānotas sniega pūtēju pārbaudes, lai, iestājoties ziemai, nekavējoties varētu sākt darboties. Tāpat arī pārējā tehnika tiek gatavota un pārbaudīta, veiktas apskates. Mūsu galvenā mērķauditorija šoziem būs bērni – viņiem tiks piedāvāta speciāla apmācība slēpošanā un snovošanā.

Tiks mainīts trašu izvietojums, lai atvēlētu speciālu vietu tikai mazajiem braucējiem. Galvenais jau ir, lai visi justos droši, neatkarīgi no tā, vai brauc ar ragaviņām, kamerām, slēpēm vai snovborda dēli. Katrā ziņā ziema nav vairs aiz kalniem, un, kad tā atnāks, mēs būsim tai gatavi.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: