"Mastercard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijas spēlē svētdien Latvijas komanda "Ventspils" izbraukumā ar 75:61 (18:11, 11:21, 27:20, 19:9) pieveica Lietuvas vienību Viļņas "Perlas", kuras galvenais treneris ir latviešu speciālists Roberts Štelmahers.

Lielisku sniegumu "Ventspils" komandā nodemonstrēja Sauļus Kuzminsks, kurš guva 30 punktus, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un izprovocēja deviņus noteikumu pārkāpumus, cīņu noslēdzot ar 41 efektivitātes koeficienta punktu.

Vēl ventspilniekiem 14 punktus guva Ingus Bankevics.

Savukārt "Perlas" rindās rezultatīvākais ar 11 gūtajiem punktiem bija Tautvīds Sležs.

"Ventspils" basketbolisti izbraukuma maču aizvadīja arī sestdien, kad ar rezultātu 64:69 zaudēja Lietuvas komandai Ķēdaiņu "Ņevežis".

Pēc šī mača BBL elites divīzijas kopvērtējumā "Ventspils" basketbolisti ar piecām uzvarām septiņās spēlēs pakāpās uz trešo vietu, bet "Perlas" komanda sešās spēlēs tikusi tikai pie vienas uzvaras, kas tai dod 11.pozīciju 12 komandu konkurencē, apsteidzot vienīgi Latvijas klubu "Valmiera", kas zaudējusi visos sešos mačos.

Tikmēr līderpozīcijā atrodas cits Latvijas klubs "VEF Rīga", kas sešos mačos izcīnījis piecas uzvaras, bet tam ar četriem panākumiem piecās spēlēs seko "Ņevežis".

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: