Šodien plkst. 19.00 Ventspils Kultūras centrā ar jaunu koncertprogrammu „Valdzinošais rudens„ uzstāsies Nacionālo bruņoto spēku (NBS) bigbends.

   

Koncertu ar savas apburošās balss šarmu kuplinās dziedātājs Edijs Šnipke. Edijs Šnipke ir Latvijā labi pazīstams mūziķis, kurš ir spēlējis grupās „Līvi”, „Willov farm”, kopā ar Lieni Zostiņu piedalījies LNT šovā „Zvaigžņu lietus”, speciāli Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas atlasei izveidojis projektu „Konike”, kur guva ievērības cienīgus panākumus. NBS bigbenda sadarbība ar Ediju Šnipki ir jauns pavērsiens talantīgā mūziķa karjerā, no kā nenoliedzami ieguvēji būs gan klausītāji, gan koncerta dalībnieki.

 
Emīla Dārziņa „Melanholiskais valsis”, Kvinsija Džonsa „Kvintesence”, Vudija Hermana „Cits Džons Brauns”, Antonio Karlosa Žobima „Meitene no Ipanemas”, Kurta Veila „Mekijs Nazis” un Kola Portera „Mīla par naudu”, tie ir tikai daži no ievērojamāko komponistu un bigbenda aranžētāju skaņdarbiem, kuri iekļauti jaunajā koncertprogrammā. Kā solisti uzstāsies arī paši bigbenda mūziķi, kuri savu profesionālo meistarību rādīs virtuozajās improvizācijās visās instrumentu grupās.
Koncerta vadītājs un diriģents - NBS bigbenda diriģents virsleitnants Aleksandrs Kreišmanis. Biļetes cena: Ls 2,00. Biļešu iepriekšpārdošana Ventspils Kultūras centra kasē.
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: