Rīgā aizvadītas Jaunās sieviešu basketbola līgas finālsacensības, kurās līdz cīņai par zeltu izdevās tikt BK Ventspils sieviešu komandai.

Pusfinālā mūsējās tikās ar pamatturnīra ceturtās vietas ieguvējām Daugavpils Universitātes meitenēm un svinēja uzvaru ar 65:49. Finālā ventspilniecēm nācās cīnīties ar turnīra debitantēm BK Filtrs spēlētājām, kas pirms tam bija pārspējušas Valmieras basketbolistes ar 59:57. Finālmačā ventspilniecēm neizdevās atrast pretzāles debitantēm – sevišķi neveiksmīgi viņas aizvadīja otro puslaiku un piedzīvoja zaudējumu ar 37:51.Līdz ar to pagājušā gada zelta medaļas šoreiz nomainījis sudrabs.

 

BK Ventspils sieviešu komandas sastāvā trenera Venta Kārkliņa vadībā spēlēja Anete Erdmane, Zane Pavariņa, Ieva Naudiņa-Indriekus, Linda Zujeva, Adelīna Ziemele, Dinija Pāvelsone, Elīna Lagzdiņa, Astra Feldmane, Luīze Šepte, Aija Pūsepa un Pola Ļaksa. Jāpiebilst, ka Jaunajai sieviešu līgai šī bija piektā sezona un ka ventspilnieces arī iepriekšējās allaž tikušas pie godalgām. Komandas rēķinā ir divas uzvaras, divas otrās vietas un viena bronza.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: