Latvijas čempionātā vieglatlētikā telpās jauniešiem un junioriem pie godalgām tikuši arī Ventspils sportisti. Ar junioru sezonas labāko rezultātu lodes grūšanā uzvarēja Edgars Berķis, apaļo priekšmetu aizgrūžot 16,38 metrus tālu pat divas reizes.

Kārtslēkšanā Viktorija Semeņuka cīnījās tikai pati ar sevi, tomēr arī sasniedza sezonas labāko rezultātu – 2,70 metru. Junioriem kārtslēkšanā otrajā vietā ierindojās Edgars Kelešs, bet augstlēkšanā trešais bija Edgars Andersons. 2000 metru skrējienā Gunta Holštroma izcīnīja otro vietu, bet uz pusi īsākā distancē finišēja tūlīt aiz labāko trijnieka. Lodes grūšanā Elīza Šubrovska ieguva bronzas medaļu.

Jauniešu mačos augstlēkšanā Fēlikss Rūmnieks bez kļūdām pārvarēja pirmos trīs augstumus, tiekot līdz 187 cm, un, lai arī turpinājums bija nesekmīgs, uzvarai čempionātā ar to pietika. Vladislavs Bobovs bija trešais kārtslēkšanā, bet novada vieglatlēts Kristaps Kalliņš 300 metru distancē bija piektais 51 sportista konkurencē. 300 metros jaunietēm otrajā vietā finišēja Anna Priekule no Ventspils novada, bet Spara pārstāve Anete Jete Meiere bija trešā kārtslēkšanā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: