Sākusies biļešu tirdzniecība uz "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) Zvaigžņu spēli, kurā sacentīsies vietējie basketbolisti pret leģionāriem, aģentūru LETA informēja Latvijas Basketbola savienības (LBS) komunikācijas vadītājs Artūrs Portnovs.

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu serviss" tirdzniecības vietā, bet to cena ir no diviem līdz trim eiro.

Kā zināms, Zvaigžņu spēle 21.februārī jau sesto reizi norisināsies Ventspilī.

Portālos "Basket.lv", "Draugiem.lv" un "Delfi.lv" šobrīd norit balsošana, kurā tiks ievēlēti Zvaigžņu spēles komandu sākumsastāvi. Līdzjutējiem katrai komandai jāizraugās divi aizsargi, divi uzbrucēji un viens centra spēlētājs. Tiesa, no vienas IP adreses drīkst balsot tikai vienu reizi dienā.

Kopš šīs nedēļas sākuma spēku samērs balsošanā starp favorītiem nav būtiski mainījies - vislielāko līdzjutēju atbalstu saņēmuši "VEF Rīga" pārstāvji amerikānis Džeralds Robinsons un Jānis Timma , kuriem cieši seko "Ventspils" basketbolisti Trojs Bārnīss un Kristaps Janičenoks.

Līdzjutēju balsojums ilgs līdz 10.februārim.

Zvaigžņu spēles laikā notiks arī tradicionālās trīspunktu metēju sacensības, "slam dunk" konkurss, meistarības konkurss, treneru sacensības metienos no centra un komandu karsējmeiteņu konkurss.

Ventspils šo maču iepriekš uzņēmusi arī 1998., 2000., 2002., 2004. un 2009.gadā.

Zvaigžņu spēlē LBL komanda un līgā spēlējošo leģionāru izlase sacentīsies astoto reizi. Līdzšinējās septiņās spēlēs LBL komanda uzvarējusi trīs reizes, bet reizi spēle noslēgusies neizšķirti.

LBL Zvaigžņu spēle pirmo reizi notika 1993.gadā un kopš tā laika risinās katru gadu. Šajā laikā visbiežāk tā rīkota Rīgā (septiņas reizes līdz 2008.gadam), bet pērn tā risinājās Jēkabpilī, kad rezultatīvākajā mačā Zvaigžņu spēles vēsturē ar rezultātu 156:110 uzvarēja LBL komanda.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: