FK Ventspils futbolisti šodien aizvadīs savu otro maču Virslīgas Ziemas kausa izcīņā, tiekoties ar komandas Metta/LU spēlētājiem.

Pagājušajā nedēļā turnīra pirmajā spēlē ventspilnieki ar 2:0 pieveica BFC Daugavpils, abus vārtus gūstot jau pirmajā puslaikā. Vispirms precīzs bija Jurijs Žigajevs, bet nedaudz vēlāk viņš asistēja arī Ģirtam Karlsonam. Otrajā puslaikā FK Ventspils treneri veica daudz spēlētāju maiņu, kas mainīja spēles gaitu, bet nemainīja rezultātu. Viens no tiem, kas spēlēja visas 90 minūtes, bija vārtsargs Jevgeņijs Ņerugals, taču ventspilnieku rindās viņu laikam jau vairs neredzēsim. Vakar viņš jau izgāja laukumā BFC Daugavpils rindās, trīs reizes kapitulējot mačā ar Skonto (kopumā zaudējums ar 0:6), kura rindās spēlēja pagājušās sezonas ventspilnieku aizsargs Renārs Rode. Mettas/LU futbolistiem tā būs pirmā spēle Ziemas kausa izcīņā.

Jau nākamnedēļ FK Ventspils gaida tikšanās ar principiālāko pretinieku Skonto, turklāt šajā mačā var izšķirties arī grupas uzvarētāju liktenis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: