Pamazām ieskrienas pilsētas čempionāts basketbolā, kurā aizvadīti kārtējie trīs mači, bet pie pirmajām uzvarām tikuši Bērzu Plus un Tārgales basketbolisti.

Bērzi Plus ļoti aizraujošā cīņā tikai pašā galotnē ar 78:76 prata izraut uzvaru pār komandu Anzāģe/Pope, kas bija vadībā lielāko daļu mača. Rezultatīvākie uzvarētājiem bija Kaspars Krūms ar 20 punktiem (3p. 6/7, visai komandai 10/13) un Andris Kovaļevskis, kura rēķinā 19 punktu un 13 bumbu pie groziem. Savukārt popiņiem Jurģis Ozols sameta 19, bet Edijs Veinbergs (arī 13 ab) un Agris Bileskalns – pa 16 punktiem.

Tārgalniekiem mačā ar Ventspils Tehnikumu uzvara nāca vieglāk – 80:50. Uzvarētājiem 25 punkti Jāņa Čerņavska rēķinā, bet Juris Druva atzīmējās ar acīti. Tehnikuma komandā Jēkabs Krūtainis guva 14 punktu un savāca 16 atlēkušās bumbas, 13 sameta Rihards Sedliņš, bet atzīmēt noteikti vajag arī Markusa Strautmaņa 17 bumbas pie groziem.

Pie otrās uzvaras tikuši Brīvostas basketbolisti, ar 90:69 sagādājot otro zāģi Dūžiem. Ostniekiem 35 punkti Kārļa Lasmaņa kontā, bet dūžiem 20 sameta Rihards Mauers.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: