Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Apbalvots par varonību

Ventspilnieks Gints Vanags, kas ugunsgrēkā izglāba savu kaimiņu, pirms svētkiem saņēma Iekšlietu ministrijas apbalvojuma zīmi Par pašaizliedzību.

Piensaimnieki pārcieš grūtības

7,7 miljoni eiro, ko Eiropas Komisija Latvijas piena ražotājiem sola kā atbalsta maksājumu par Krievijas embargo izraisītajiem zaudējumiem reāli zemnieka situāciju neuzlabos, uzskata piensaimnieki.

2.lpp. Viedoklis: «Pateikt ko labu », laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Man ir vairāki kaimiņi. Viņus visus vieno kopēja īpašība, proti, viņi ir strādīgi, jo dzīvo laukos, bet laukos laiskoties nevar atļauties. Lai uzturētu elementāru kārtību lauku sētā vien, ir krietni vairāk jāpiepūlas, ja salīdzina ar darba apjomu pilsētas dzīvoklī.»

3.lpp.

Pilsēta iemirdzēsies Ziemassvētku gaismā

Ziemassvētku rotājumi šogad būs saskaņoti krāsās, bet jaunie ir darināti pārsvarā silti baltos toņos.

Veiksme – profesionāļu komandas darbs

Lai veidotu vēl augstvērtīgāku un profesionālāku teātra nama Jūras vārti repertuāru, SIA Kurzemes filharmonija valdes priekšsēdētājas amatam izvirzīta Iveta Ērkšķe, līdzšinējā prokūriste un mākslas un mūzikas projektu vadītāja.

4.lpp.

Dziesmās apdzied uguni

Gada nogalē klausītāju vērtējumam tiks nodots jau otrais Spēka dziesmu krājums, kas veltīts uguns un saules nozīmei mūsu dzīvē.

Komunālā pārvalde informē

 

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp.Sports. Silovam pirmais starts un sudrabs

Ātrslidotājs Haralds Silovs izcīnījis savu trešo Pasaules kausa medaļu, savās šīs sezonas pirmajās sacensībās izraujot otro vietu masu starta disciplīnā.

Volejbolisti pakāpjas uz pirmo vietu

Pēc divām pārliecinošām uzvarām savā laukumā uz pirmo vietu Latvijas Nacionālās līgas kopvērtējumā pakāpušies VK Ventspils volejbolisti, tiesa, situācija turnīra tabulas galvgalī joprojām ir visai blīva.

Kohai medaļa un rekords

Eiropas čempionātā svarcelšanā junioriem un U23 vecuma grupā, kas risinās Kipras galvaspilsētā Limasolā, sudraba medaļu izcīnījusi ventspilniece Rebeka Koha, kārtējo reizi labojot arī Latvijas rekordus.

7.lpp. Intervija. Pēdējā nakts Gūtšmita namā

Sabiedriskais darbinieks, Zemessardzes veterāns ILGARS PUŠKEVICS vērsās redakcijā pēc publikācijām par Gūtšmita namu, ko vasaras beigās varēja apmeklēt jebkurš interesents. Stāsts par minēto namu izvērsās par dzīvesstāstu un izsūtījuma atmiņām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: