Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pužiņiem rūp dzīve pagastā

Tāpat kā iepriekš Popē un Ancē, arī Puzē iedzīvotāju tikšanās ar novada domes vadību bija spraiga un aktīva, un pēc lielās apmeklētības var secināt – cilvēkiem šādas sapulces ir nepieciešamas.

Lietus laikā pat jumts neglābj

Pensionāre Anna P. zaudējusi sirdsmieru kādas problēmas dēļ, kas uzrodas, rudenim iestājoties. Lietavu laikā ūdens no jumta līst uz balkona, bet no turienes tek dzīvoklī.

2.lpp. Viedoklis: «Viņi nezina, ko dara », laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Vakarrīt premjere Laimdota Straujuma televīzijā sacīja, ka valdība un Vienotība nav solījusi skolotājiem algu palielinājumu no nākamā gada sākuma. Būtu jel paklusējusi, ja neprot sevi un skolotājus cienoši atbildēt uz žurnālistu jautājumiem. Jā, iespējams, netika solīts no 1. janvāra. Jā, iespējams, netika solīts visas pedagogu prasības izpildīt, sākoties jaunajam gadam, taču ne par to ir stāsts.»

3.lpp.

Veiksmīgākais jaunums – Ventspils atrakcijas

Ventspils Piedzīvojumu parka jaunā atrakciju zona atzīta par veiksmīgāko jauno Latvijas tūrisma produktu šogad.

Akcentē IKT uzņēmējdarbības attīstību

Lai rūpētos par informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) nozares attīstības stratēģijas sekmīgu ieviešanu, turpmāk līdzšinējais Digitālā centra direktors Egons Spalāns būs domes izpilddirektora vietnieks IKT jomā.

4.lpp.

Paldies par sirsnīgajām sarunām!

Lai suminātu skolotāju jubilejā, uz 3. vidusskolu devās viņas absolventi un bijušie kolēģi, ar kuriem viņa sāka strādāt un kas bija viņas darbaudzinātāji. Ludmilai Ivanovai 3. vidusskola ir viņas vienīgā darba vieta.

 

5.lpp. Veselība.Norūdīšanos var sākt arī ziemā

Parasti iesaka norūdīšanos sākt pavasarī vai vasarā. Taču arī ziema var būt laiks, kad sākt uzlabot savu imunitāti, dodot savam ķermenim komandu neslimot. Tieši veselības uzlabošana un saglabāšana ir īstais iemesls, lai mudinātu sevi piekopt tādas nodarbes, kas, no malas skatoties, vienam otram šķiet sevis spīdzināšana.

6.lpp.Sports. Jaunie hokejisti grauj līderus

Baltkrievijas atklātajā junioru hokeja čempionātā pie diviem panākumiem tikuši Ventas 2002 hokejisti, savā laukumā apspēlējot tā brīža līdervienību Soļigorskas Shakhter.

Telpu futbolā beidzot uzvara

Pie pirmā panākuma Latvijas čempionātā telpu futbolā tikuši TFK Ventspils spēlētāji.

Pret Kubaņu ar Janičenoku aptverē

Šodien Eirokausa pirmā posma priekšpēdējo spēli savu līdzjutēju priekšā aizvadīs BK Ventspils basketbolisti, turklāt tā sola uzreiz divas intrigas – ko ventspilnieki iespēs pret favorītu Lokomotiv un kā komandā būs iejuties tikko tajā iesauktais Kristaps Janičenoks.

7.lpp. Vārds studentam.

Novembris nav tāds kā citi mēneši. Tas liek mums domāt par savu pagātni, saknēm, latviskumu, šajā mēnesī visvairāk apzināmies piederību savai zemei. Saites, kas saista mūs ar Latviju, ir stiprākas nekā citkārt. Šomēnes lasi par to studentu izjūtām, kas svētkus svinēja ārpus Dzimtenes robežām, par meiteni, kas jūt īpašu mīlestību pret Čečeniju un Latviju!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: