Izspēlēts pilsētas čempionāts futbolā vidusskolu komandām, kurā cīnījās sešas skolas. Vispirms tās tika sadalītas divās grupās, kuru uzvarētāji cīnījās finālā, bet otro vietu ieguvēji izspēlēja bronzas finālu.

A grupā izšķiroša izrādījās 2. un 6. vidusskolas spēle, kurā ar 1:0 uzvarēja sestā, tā nokļūstot finālā. B grupā uzvara un neizšķirts 4. vidusskolas komandai, kas arī izcīnīja pirmo vietu, otrajā atstājot Ventspils Tehnikuma futbolistus, kas abus mačus nospēlēja identiski – 0:0. Pirmo reizi bumbu savos vārtos tehnikuma komanda ieraudzīja spēlē par trešo vietu, kurā ar 2:4 piekāpās 2. vidusskolas komandai.

Fināla pirmais puslaiks aizritēja ļoti līdzīgā cīņa, bet tuvāk vārtu guvumiem pat bija 4. vidusskolas spēlētāji, tomēr otrajā puslaikā savu pārākumu nodemonstrēja sestie ar Latvijas jaunatnes izlases spēlētājiem sastāvā – 3:0. Čempionu sastāvā spēlēja Sergejs Semeško, Vladimirs Beščerovs, Daniss Gorins, Aleksandrs Zaikovskis, Kristīne Ābola, Anastasija Ļimonova, Ralfs Akmins. Austris Sprukulis, Deniss Bezuščonoks un Vitālijs Dubrovskis. Skolotāja Svetlana Ozoliņa.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: