Pēc vasaras pārtraukuma atsākusies Latvijas mēroga sacensību sezona sporta vingrošanā, un to atklājuši arī ventspilnieki, sarīkojot tradicionālās sacensības Kurzemes grācija dāmām un Kurzemes talants puišiem.

Apskati foto!

Sieviešu konkurencē uzvarēja ventspilniece Diāna Jerofejeva, juniorēm labāko rezultātu sasniedza Aleksandra Kurčenko, bet prejuniorēm – Viktorija Graudiņa.

Puišu sacensībās godalgotajās vietās ierindojās Rihards Trams, Gustavs Graudāns, Aleksis Soopargs, Aleksandrs Krutjko, Lorents Vilkrists, Bruno Bartkēvičs, Bogdans Sanovskis, Krišs Lasmanis, Jānis Stalidzāns un Rūdolfs Jansons.

Ventspilniekus sacensībām sagatavoja treneri Nadežda Seile un Bruno Kaņepe.

Savukārt Sabīne Goša un starptautiskās kategorijas tiesnese Nadežda Seile tikko atgriezušās no pasaules čempionāta, kas notika Ķīnā. Diemžēl potītes savainojuma dēļ Gošai neizdevās startēt daudzcīņā, bet tikai uz atsevišķiem rīkiem. No 250 vingrotājām Sabīnei 174. rezultāts uz līdztekām, jo sāpošā kāja neļāva normāli izpildīt nolēcienu un nācās zaudēt 1,10 punktu. Seile pildīja ekspertes pienākumus uz līdztekām un arī finālos uz līdzsvara baļķa un izpelnījās atzinīgu vērtējumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: