18. oktobrī pirmo jaunās sezonas spēli savu līdzjutēju priekšā aizvadīs VK Ventspils volejbolisti, turklāt uzreiz sarūpējot kārtīgu intrigu – pie mums brauks principiālākais sāncensis – VK Aizpute.

Pagājušajā sezonā abas komandas tikās Nacionālās līgas finālā un aizputnieki bija pārāki ar 3:1, bet vēl pirms gada 1. līgas finālsērijā ar 3:2 uzvarēja ventspilnieki.

 

Jaunajā sezonā komandas aizvadījušas pa diviem mačiem, kuros labāk veicies VK Ventspils. Mūsējie vispirms ar 1:3 piekāpās Jēkabpils Lūšiem, bet nākamajā dienā pieveica pagājušās sezonas bronzas komandu – VK Aizkraukle (3:1). Savukārt Aizputes volejbolisti, ceļojot pa šo pašu maršrutu, neuzvarēja ne tikai nevienā mačā, bet arī pat ne setā. Tas tikai nozīmē, ka viesi būs sevišķi nikni un motivēti pārtraukt neveiksmju sēriju tieši pret saviem principiālākajiem konkurentiem.

 

VK Ventspils šajā sezonā mājas spēles aizvadīs plašajā sporta nama Pārventa zālē. Spēle sāksies pulksten 16. Pēc šī mača ventspilniekiem būs gandrīz mēnesi ilga pauze, jo nākamais paredzēts vien 9. novembrī Rīgā – ar RTU.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: