Turpinās Latvijas–Igaunijas čempionāts basketbolā, kurā pie panākumiem tikušas arī ventspilnieču pārstāvētās komandas.

Cēsīs Kristīnes Silarājas pārstāvētās mājinieces uzņēma jauno talantu kalvi – U16 izlasi, kuras sastāvā šoreiz gan nebija Luīzes Šeptes, – un svinēja graujošu uzvaru ar 121:29. Silarājai šajā mačā ļoti iespaidīga statistika – 21 punkts, deviņas rezultatīvas piespēles un tikpat daudz pārķertu piespēļu, kā arī sešas atlēkušās bumbas.

Cēsniecēm tā bija trešā uzvara tikpat daudz mačos, bet kadetes piedzīvoja otro neveiksmi četrās spēlēs. Šepte piedalījusies trijās no tām, vidēji mačā gūstot 11,3 punktus, izcīnot 6,3 atlēkušās bumbas un atdodot 3,3 rezultatīvas piespēles.

TTT/Rīga (2–0) arī savā laukumā ar 101:46 apspēlēja Liepājas Vegu 1 (3–2), bet Ieva Kūlīte uzvarētājas rindās punktus neguva, toties savāca deviņas bumbas pie groziem.

Vēl pirms tam ventspilnieču trio – Tomsone (10 punktu, 11 atlēkušo bumbu), Gūtmane (3), Kalniņa (2) – palīdzēja komandai RSU/Merks (1–1) ar 72:51 pieveikt Latvijas Universitāti (0–3), kuras sastāvā pēc savainojuma sadziedēšanas vēl nav atgriezusies ventspilniece Eva Pavlovska.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: