Sākot no 22. līdz 28. septembrim visā Latvijā norisinās dažādi Futbola dienas pasākumi. Arī Ventspilī Futbola dienas ietvaros 27. septembrī plkst. 12:00 lakumā starp Kuldīgas un Zvaigžņu ielu (pie ugunsdzējiem) notiks JSK „Gālene” rīkotās „Gālenes Kājspēles.”

Futbols nereti tiek dēvēts par demokrātiskāko komandu sporta veidu un Futbola dienas mērķis ir parādīt, ka šis sporta veids ir pieejams ikvienam. Par to pārliecināties varēs arī „Gālenes Kājspēlēs”, kur piedalīties aicināti gan lieli, gan mazi.

Pasākuma programmā no pulksten 12:00 līdz 15:30 dalībnieki savu veiklību, precizitāti, spēku un sadarbības prasmes varēs pārbaudīt septiņās dažādās aktivitātēs, piemēram, futbola kroketā, atmiņas labirintā, konteineru piramīdā, spēka sitienos un citās. Taču „Gālenes Kājspēļu” noslēgumā pulksten 15:30 JSK „Gālene” aicina ikvienu uz futbola draudzības maču. Futbola spēles dalībniekiem būs iespēja izveidot savu komandu un spēlēt pret JSK „Gālene” jauniešiem.

„Gālenes Kājspēles” ir lielisks veids, kā pavadīt sestdienu patīkamā atmosfērā kopā ar ģimeni vai draugiem. Aicināts piedalīties ir ikviens, neatkarīgi no vecuma vai prasmēm, jo pēc dalības aktivitātēs būs iespēja pamieloties ar JSK „Gālene” sarūpētajiem gardumiem.

Jauniešu sporta klubs „Gālene” ir amatieru sporta komanda no Ventspils, tā dibināta 2007. gadā. JSK „Gālene” pulcē sporta spēļu entuziastus, jauniešus, kuri uzskata, ka fiziskās aktivitātes ir neatņemama dzīves sastāvdaļa. JSK „Gālene” aktīvi piedalās sporta sacensībās Ventspilī un tās apkaimē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: