Uzvaru Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionāta 30. kārtas spēlē svētdien izcīnīja iepriekšējās sezonas spēcīgākā komanda "Ventspils", kas ar rezultātu 2:1 (1:0) savā laukumā pieveica vienu no turnīra pastarītēm "Metta"/"Latvijas Universitāte".

Spēles rezultātu ventspilnieki atklāja 30. minūtē, kad pēc Jurija Žigajeva sitiena pie bumbas nokļuva Ģirts Karlsons, raidot to pret vārtu stabu. Tomēr tur pirmais bija albānis Nduje Muječi, sitot precīzi. Vēl pēc piecām minūtēm Žigajevs arī ieguva iespēju izpildīt 11 metru soda sitienu, tomēr to atvairīja pretinieku vārtsargs Kristers Putniņš.

Otrajā puslaikā 73. minūtē pēc Žigajeva piespēles Muječi guva savus otros vārtus mačā. Tomēr pamatlaika beigās ventspilnieku aizsardzība atslābinājās un Kārlis Putāns vienus vārtus atguva.

Kurzemes komandas tagad pēdējās sešās spēlēs izcīnījusi četras uzvaras, bet divreiz cīnījusies neizšķirti. Savukārt daudz drūmāku periodu aizvada rīdzinieki, kuri pēdējoreiz pie trīs punktiem tika vien 1. jūlijā, bet pēdējās sešās cīņās iekrāts tikai viens punkts.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: