Sporta skolas „Spars” šorttrekisti sekmīgi aizvadījuši pirmās sacensības jaunajā 2014./2015. gada sezonā Rumānijas pilsētā Miercurea Cuic.

Kristaps Cielavs spēja izcīnīt uzvaru junioru D grupā, apsteidzot četrus rumāņu sportistus.

 

Ļoti labu rezultātu parādīja Roberts Krūzbergs, iegūstot godpilno trešo vietu un uzstādot personīgo rekordu 500m distancē. Jāņem vērā, ka Roberts startēja kā jaunākais dalībnieks junioru C grupā. Šajā pašā grupā Vincents Vilks ieguva piekto vietu. Artūrs Pīlāgs divās distancēs (500m, 1000m) izcīnīja 6. vietu.

 

Junioru B grupā Kārlis Krūzbergs ierindojās 6. vietā 1000m, bet neveiksmīgi startēja 500m distancē, pārkāpjot noteikumus finiša taisnē, līdz ar to Kārlis nevarēja cīnīties nākamajās kārtās, kopvērtējumā 8. vieta. Roberts Zvejnieks 500m distancē finišēja otrais, 1500m un 1000m distancēs ierindojās trešajā vietā un kopvērtējumā augstā trešā vieta. Marta Paškēviča 1500m distancē spraigā cīņā izcīnīja trešo vietu, piekāpjoties Krievijas un Horvātijas šorttrekistēm, bet 500 metros pusfinālā Marta sīvā cīņā zaudēja Horvātijas sportistei Katarinai Buričai, līdz ar to turpināja startēt B finālā, kurā uzvarēja un ieguva 5. vietu. Kopvērtējumā Marta junioru A grupā izcīnīja 2. vietu.

 

Anna Zelenkēviča startēja junioru B grupā, 1500 metros finišēja četrpadsmitajā vietā un 500 metros vienpadsmitajā vietā, jāņem vērā, ka Annas grupā bija visvairāk dalībnieču – 20. Latvijas izlasē startēja arī divi Ozolnieku novada Evitas Krievānes slidošanas skolas šorttrekisti – Tomass Bakevics un Endijs Vīgants. Tomass ieguva trešo vietu 500m un 4. vietu 1500m distancē junioru B grupā, bet Endijs startēja junioru A grupā un kopvērtējumā ierindojās 14. vietā.

 

Stafetē C grupā Roberts Krūzbergs,Vincents Vilks, Artūrs Pīlāgs izcīnīja 1. vietu.

 

Junioru grupā Roberts Zvejnieks, Kārlis Krūzbergs, Tomass Bakevics, Endijs Vīgants izcīnīja 3. vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: