Basketbola klubs "Ventspils" gatavojas jaunajai 2014./2015. gada sezonai un atzīmē sava kluba pastāvēšanas 20. gada dienu. Par godu tam sestdien, 6. septembrī, klubs organizēs pasākumu "Pagalmu basketbola līga" un aicina Ventspils bērnus un jauniešus piedalīties šajā pasākumā.

"Pagalmu basketbola līgas" jeb PBL galvenais mērķis ir Ventspils bērnus un jauniešus iesaistīt sportiskās aktivitātēs, tāpēc ikviens, kam sirdī tuvs sports, īpaši basketbola spēle, ir aicināts pievienoties šim sportiskam pasākumam.

Sportiskais pasākums vienlaicīgi notiks vairākos pilsētas pagalmos, BK "Ventspils" ir izvēlējies šādus 4 pagalmu sporta laukumus:

  • Sarkanmuižas dambja pagalms - atrodas dzīvojamo māju rajona pagalmā starp Sarkanmuižas dambi, Lielo prospektu un Brīvības ielu;
  • Saules ielas pagalms - atrodas dzīvojamo māju rajona pagalmā starp Inženieru ielu un Saules ielu;
  • Tārgales ielas pagalms - atrodas pie Ventspils 5. vidusskolas;
  • Bērzu ielas pagalms - atrodas pie Ventspils 2. pamatskolas.

Pagalmos jau no plkst. 11:00 BK "Ventspils" karsējmeitenes kopā ar komandas spēlētājiem piedāvās rīta rosmi, kurā aicināti piedalīties ne tikai bērni un jaunieši, bet arī ikviens, kurš vēlas izkustēties. Pēc tam BK "Ventspils" spēlētāji organizēs stafetes un basketbola spēli starp klātesošiem. Katrs dalībnieks saņems arī piemiņas suvenīru, bet tie bērni un jaunieši, kuri piedalīsies basketbola spēlēs, saņems skolēnu abonementus uz BK "Ventspils" spēlēm jaunajā sezonā.

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: