Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas spēlē otrdien "Ventspils" komanda savā laukumā ar rezultātu 87:69 pieveica pagājušās sezonas čempionvienību "Barons".

Šajā mačā uzvarētājiem Vladimirs Štimacs guva 19 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, Česters Meisons guva 15 punktus, bet Rašads Andersons izcēlās ar desmit punktiem.

Savukārt komandā "Barons" 19 punktus guva Raimonds Feldmanis, bet lietuvietis Laurīns Mikalausks pretinieku grozā sameta 12 punktus, kā arī izcīnīja deviņas bumbas zem groziem.

Mača sākumā "Barons" izvirzījās vadībā ar 7:2 un gandrīz visu pirmo ceturtdaļu atradās nelielā vadībā, tomēr 15 sekundes pirms spēles pirmo desmit minūšu beigām "Ventspils" pārņēma vadību ar 20:18, bet pašā ceturtdaļas izskaņā Rinalds Sirsniņš realizēja divus soda metienus un izlīdzināja rezultātu 20:20.

Otrajā ceturtdaļā "Ventspils" veica izrāvienu, kura laikā no 22:20 panāca 36:26, bet "Barons" līdz pirmā puslaika beigām nespēja būtiski pietuvoties, un pirms pēdējām divām ceturtdaļām "Ventspils" bija vadībā ar 45:34.

Spēles izšķirošie notikumi risinājās trešajā ceturtdaļā, kurā "Ventspils" no desmit punktu pārsvara ieguva 20 punktu pārsvaru (63:43), ko "Barona" basketbolistiem līdz spēles beigām tā arī neizdevās atspēlēt.

"Ventspils" komandai šī bija trešā spēle jaunās sezonas LBL turnīrā. Pirmajā mačā tā ar 66:76 piekāpās komandai "VEF Juniors", bet otrajā ar 94:74 pārspēja Jelgavas "Zemgale" vienību. Savukārt "Barons" vienībai šī bija pirmā oficiālā spēle jaunajā sezonā.

Kā ziņots, "Barons" komanda arī šogad startēs tikai LBL turnīrā. Savukārt "Ventspils" vienība piedalīsies arī "Mastercard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijas turnīrā un Eiropas Izaicinājuma kausa izcīņā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: