Sporta skolas Spars vingrošanas nodaļas audzēkņi piedalījušies dažāda ranga sacensībās.

Latvijas Republikas jauniešu meistarsacīkstēs Cerību kauss U9 grupā Sabīne Anna Cinovska izcīnīja otro vietu 19 dalībnieču konkurencē, bet U11 grupā Jeļena Baibekova (abu trenere Nataļja Seile) bija desmitā.

 

Zēnu konkurencē 1. sporta klasē uzvaru 17 dalībnieku konkurencē izcīnīja Aleksis Soopargs, piektais bija Madis Urbāns, bet septītais – Matīss Cīrulis.

 

2. sporta klasē piedalījās 52 jaunie sportisti, bet ventspilnieks Bruno Bartkevičs ierindojās sestajā vietā, 12. vietā bija Dāvis Lerhs, 16. vietā – Tomass Rudītis (visu zēnu treneris Bruno Kaņepe).

 

Klaipēdas atklātajā čempionātā meitenēm piedalījās vingrotājas no Viļņas, Liepājas, Klaipēdas un Ventspils. 1. sporta klasē labākā no 12 dalībniecēm bija Anžela Čaikina, 4. sporta klasē otrā no 10 dalībniecēm bija Polina Kurčenko, piektā – Sofija Žernovoja, bet septītā – Angelina Karpinska (treneri Ilmārs Seilis un Nadežda Seile).

 

Turnīrā Liepājā labākos rezultātus uzrādīja Cinovska, kura 3. sporta klasē ierindojās ceturtajā vietā, bet Jūlija Karpuka (trenere Nataļja Seile) 4. klases mačos bija septītā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: