Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Laivas piedāvā tikai daži

Laivu braucieni ir viens no aktīvās atpūtas veidiem, kas kļūst arvien populārāki. Arī mūsu novadā ir upes, kurās netrūkst dabas gleznu un spirgta gaisa baudītāju.

Hercoga druka arī internetā

Domājot par klientu vēlmēm un vajadzībām, tagad ikvienam ir pieejama Ventspils digitālās drukas ražotnes mājaslapa: www.hercogadruka.lv.

2.lpp. Viedoklis: „Eiropai nenovēlu”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Ļaunu nevajag vēlēt pat ienaidniekam, bet, spriežot pēc Latvijas vēlētāju Briselei deleģētās kompānijas, izskatās, ka arī neko labu Latvijas tauta Eiropai nav atvēlējusi. Izceltos īsts nesmukums starp valstīm, kuras uzskata sevi par savienību, ja vēl piedevām par Eiropas komisāru ieceltu pašmāju ģēniju Dombrovski. Eiropai varētu rasties grūtības ar tādu fiskālā deficīta teorijas un prakses apgūšanu, kādu Dombrovskis uzspieda Latvijas cilvēkiem, kuri sekas izdzīvo un pārcieš joprojām.»

3.lpp.

Laukumu izveide kāpām nekaitēs

Ja viss tiks izdarīts pareizi, volejbola laukumu izveide pilsētas pludmales kāpām nekaitēs.

Grib aizliegt atlaides aptiekās

Veselības ministrija iecerējusi aptiekām aizliegt atlaižu kartes. Šādu soli neatbalsta aptieku īpašnieki. Arī iedzīvotāji pieraduši pie kartēm, kuras izmanto, iegādājoties arī higiēnas preces un kosmētiku.

4.lpp. Novadā. Dāvina piedzīvojumu garšu

Ances pagasta Krastiņos Stendes upes krastā darbojas SIA Daba laba. Tās saimnieks Reinis Pižiks laivotājiem piedāvā pakalpojumus ar savu oriģinālo odziņu.

Garāžu priekšā izgāž kūtsmēslus

Ugāles daudzdzīvokļu ēkas iedzīvotājus divās uzskatu frontēs sašķēlusi mēslu čupa.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Sezona ir kā maratons

«Mēs sezonu aizvadījām apmēram vienā tempā, nevis centāmies jau no paša sākuma izlikt visu, kas iekšā. Tas ir līdzīgi kā maratonā – jāizvēlas savs temps, jāpieturas pie tā, jāprot pieņemt pareizos lēmumus, un tad tu vari uzvarēt,» sarunā ar Ventas Balsi zelta pavasara noslēpumus atklājaBK Ventspils valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics.

7.lpp.

Ceturto reizi salido bēbīši

Vairāk nekā 100 cilvēku svētdien pie Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas pulcējās uz Ventspilī dzimušo bēbīšu salidojumu.

Krāšņi nosvinēta Saules stunda

Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai veltītie svētki ar spilgtu programmu, izklaidēm un bērnu neremdināmo prieku aizvadīti jau 13. reizi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: