Piektdien, 30. maijā, kad ventspilnieki un viesi jau gatavi baudīt vasarīgo noskaņu pilsētā, Ventspils laukumos un parkos skanēs dažāda žanra mūzika un rādīs kino, aicinot ikvienu pievienoties piektdienas pastaigai un iznākt vakara gaismā!

Pasākums pagājušā gada maijā notika pirmo reizi un pulcēja kuplu apmeklētāju skaitu, turklāt vasaras izskaņā ventspilnieki un pilsētas viesi vēlreiz pilsētas parkos un skvēros varēja izbaudīt krāšņu un daudzveidīgu muzikālās vakara pastaigas programmu.

 

Apskati foto no pasākuma pagājušā gada maijā!

Apskati foto no pasākuma augustā!


Lūk, kādu programmu pasākuma organizatori ir sarūpējuši šogad:


Bērnu pilsētiņā

Pastaiga iesāksies Bērnu pilsētiņas estrādē, kur no plkst. 18 līdz 19 mazos skatītājus priecēs Latvijā veidotās animācijas filmas.


Skvērā Saules laiviņas

Jau no plkst. 19 skvērā Saules laiviņas būs īpaša noskaņa - redzēsiet Ventspils fotogrāfu darba izstādi Mana Ventspils un mākslas skolas priekšnesumi, dzirdēsiet literātus Laimdotu Sēli, Annu Auziņu, Aivaru Eipuru un Andri Akmentiņu. Mākslu mūzikas skaņās būs iespēja baudīt grupas Sigma izpildījumā.

 

 


Tirgus laukumā

Savukārt Tirgus laukumā no plkst. 19.30 līdz pusnaktij varēs kaulēties, andelēties, acis mielot un vēderu lutināt - ar daudzveidīgu māksliniecisko programmu uzstāsies Slavenais Jersikas orķestris brāļu Auzānu vadībā, kā arī mūsu pašu vidējās paaudzes deju kolektīvs Kurzeme. Bērniem acis priecēs mini zoo no Liepājas un cirka meistari no studijas Arlekīns. Vakars noslēgsies ar balli muzikālās apvienības Vasaras Eliksīrs ritmos.


Dzirnavu laukumā

Dzirnavu laukumā no plkst. 21 dārza mūzikas koncerts kopā ar Latvijas Nacionālās operas solistiem Trīs Latvijas tenoriem - Nauri Puntuli, Guntaru Ruņģi, Miervaldi Jenču. Programmā būs iespējams dzirdēt Latviešu komponistu solo dziesmas un skaņdarbus no pazīstamāko pasaules tenoru repertuāra.Vakara gaitā romantisko dziedājumu nomainīs cita noskaņa – saksofonistu duets Freds Ormēns no Francijas un Ilze Lejiņa no Latvijas. Savukārt Dārza koncerta izskaņā dzirdēsiet īstu rokenrolu grupas Rock’n’Berries izpildījumā.

 

 

Rātslaukumā

Krēslas stundā visi aicināti uz brīvdabas kino Rātslaukumā, kur no plkst. 22 būs iespējams noskatīties animācijas filmu Pavasaris Vārnu ielā (režisore E. Jansone), spēlfilmu Mammu, es Tevi mīlu (režisors J. Nords) un Ghetto TV veidoto dokumentālo filmu Tas ir tikai sākums.


Kuldīgas ielā

Ne tikai parkos, ne tikai laukumos, bet arī Kuldīgas ielā skanēs mūzika - populāro popu un jazz spēlēs Junior Big Band, On Q, Jazz Quintet, Ventspils saksofonu kvartets un Ventspils Brass Renāra Lāča vadībā.

 

 

Ventspils izklaides vietās

Arī Ventspils izklaides vietas ir padomājušas par īpašiem piedāvājumiem un vakara programmām. Ventspilnieku iecienītais meksikāņu restorāns Tex Mex terasē, atklājot vasaras sezonu, piedāvās Burito festivālu. Kafejnīcās Bugiņš, Landora un nakts klubā Kiss club uzstāsies mūzikas grupas, kafejnīcā Dolce Vita pavāri gatavos īpašo picu, krodziņā Don Bazil izveidojuši sevišķu ēdienkarti šim vakaram, savukārt Prāmju termināla kafejnīcā piedāvās kokteili Iznāc vakara gaismā.

 

Ieeja visos pasākumos bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: