Turpinot gatavošanos velotriāla sezonai, triāla klubs Karters sagādājis jaunus velosipēdus saviem labākajiem braucējiem – Ansim un Arvim Dermakiem.

Pateicoties kluba atbalstītājiem, radusies iespēja iegādāties franču kompānijas Ozonys braucamos, kas aprīkoti ar ļoti labām bremzēm, ir izturīgi, viegli un jau pierādījuši sevi sacensību vidē kā uzticami braucamrīki. Iegādāts arī viens salīdzinoši vienkāršs un ekspluatācijā lēts Ozonys velosipēds ikdienas treniņu darbam Ventspils novada Kartera velotriāla skolas treniņu grupā, bet vienu savu velosipēdu skolas dalībniekiem atdos arī brāļi Dermaki. Lielas slodzes šis velosipēds vairs netur, bet jaunajiem treniņu braucējiem būs labs.

Šajā sezonā Arvis un Ansis kļuvuši par jauniešu ielu sporta kultūras organizācijas Ghetto Games oficiālajiem sportistiem. Galvenais ieguvums – finansējums nokļūšanai uz pasaules čempionāta posmiem Čehijā, Spānijā un, iespējams, arī uz citām starptautiskām sacensībām, tostarp pasaules kausa pirmo posmu Polijā jau maija beigās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: