17. maijā no plkst. 10.00 līdz 15.00 Ventspils Augsto tehnoloģiju parka Biznesa inkubatorā, Inženieru ielā 101, topošie un esošie uzņēmēji, kuri vēlas uzsākt uzņēmējdarbību vai papildināt savas zināšanas finanšu plānošanas jomā, aicināti apmeklēt bezmaksas semināru „Finanšu plānu sagatavošana”.

Seminārā tiks meklētas atbildes uz tādiem jautājumiem kā: kas jāņem vērā plānojot uzņēmuma finanšu plūsmu; kam jāpievērš uzmanība meklējot finansējumu dažādās finanšu institūcijās; kādi ir pieejamie finanšu avoti jaunu ideju attīstīšanai; ko noteikti jāņem vērā, ja nepieciešams piesaistīt investīcijas jeb svarīgākais par investēšanas procesu.

Semināra lektori būs Austris Galindoms – Ventspils Domes ekonomisko procesu analītiķis ar ilggadēju pieredzi uzņēmējdarbības analīzē, nākotnes naudas plūsmas plānošanā, finanšu analīzē un vadībā un Valdis Avotiņš - Ventspils Augstskolas Inženierzinātņu institūtaVentspils Starptautiskais radioastronomijas centrs” direktors, ar ilggadēju pieredzi projektu vadībā un inovāciju veicināšanā.

Pieteikties semināram un iepazīties ar semināra programmu var LIAA mājas lapā: http://www.liaa.gov.lv/lv/pasakumi/seminars-finansu-plana-sagatavosana līdz 14. maijam. Vietu skaits seminārā ierobežots.

Dalība seminārā bezmaksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: