15. maijā Ventspils 4. vidusskolā notika vizuālās mākslas konkursa „Es un jūra” dalībnieku un viņu skolotāju godināšana.

Ikgadējais konkurss tika rīkots Zilo karogu kustības ietvaros jau piecpadsmito reizi, sadarbojoties vizuālās mākslas skolotājiem, Ventspils pilsētas domes Vides uzraudzības nodaļai un Izglītības pārvaldei. Šogad konkursā piedalījušies 57 skolēni no septiņām Ventspils skolām.

 

Par atsaucību un ieguldīto darbu skolēnu sagatavošanā un Zilo karogu kustības ietvaros notiekošo konkursu organizēšanā liels paldies vizuālās mākslas skolotājiem – Monikai Kalniņai (Ventspils 1. ģimnāzija un Centra sākumskola), Lilijai Sapronovai (Ventspils 2. vidusskola), Santai Dalbei (Ventspils 3. vidusskola), Maldai Porniecei (Ventspils 4. vidusskola), Zandai Bitei (Ventspils 6. vidusskola) un Anitai Ozoliņai (Ventspils 1. pamatskola).

 

Vides izglītības pasākumu organizēšana Zilo karogu kustības ietvaros sadarbībā ar Izglītības pārvaldi un skolotāju metodiskajām apvienībām jau kļuvusi par tradīciju.

 

Atgādinām, ka svinīga Zilā karoga pacelšana Ventspils pludmalē notiks š.g. 7. jūnijā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: