Žurnālistu balsojumā par šīs SMScredit.lv Virslīgas sezonas marta/aprīļa labāko spēlētāju pārliecinoši atzīts FK Ventspils pussargs Jurijs Žigajevs, savukārt Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padomes vērtējumā labākā trenera balvu saņem Jurģis Pučinsks (FK Ventspils).

Šogad balsojumā par mēneša labāko spēlētāju iesaistās arī sporta žurnālisti no visiem Latvijas reģionu centriem, kur mājo kāda no SMScredit.lv Virslīgas komandām. Pirmajā balsojumā pārliecinošu balsu pārākumu ieguva pērnās sezonas labākais spēlētājs Jurijs Žigajevs, kuram vistuvāk sekoja komandas biedrs Vadims Jančuks un Skonto FC spēlētājs Ruslans Mingazovs. Vēl labākā spēlētāja titulam tika izvirzīti Vladislavs Kozlovs (FK Jelgava), Vadims Žuļevs (FK Jelgava) un Aleksandrs Vlasovs (Daugavpils FC Daugava).

Jurijs Žigjevs, kurš aizvadītajā sezonā tika atzīts par SMScredit.lv Virslīgas labāko spēlētāju, visās martā un aprīlī aizvadītajās spēlēs laukumā devās pamatsastāvā. Kā zināms, FK Ventspils čempionātu aizvada tikai ar uzvarām un arī katrā no 7 panākumiem martā/aprīlī savu ieguldījumu deva Žigajevs. Skatītājiem visspilgtāk futbolists iezīmējās cīņā ar FC Jūrmala, ko ventspilnieki savā laukumā uzvarēja ar 3:1. Šajā mačā Jurija kontā divi gūti vārti (tai skaitā viens ar 11 metru soda sitienu). Vēl ar vārtu guvumiem Žigajevs izcēlās mačos pret FK Jelgava un arī Kurzemes derbijā pret jaundibināto FK Liepāja. Kā vēsta žurnālistu balsojums, ar savu sniegumu Žigajevs pārliecinoši kļuvis par mēneša labāko spēlētāju.

Savukārt pirmais SMScredit.lv Virslīgas 2014. gada sezonas labākā trenera tituls, ko nosaka Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome, arīdzan ceļo uz Ventspili, par mēneša labāko treneri tiekot atzītam tieši FK Ventspils pārstāvim Jurģim Pučinskam. Pašmāju speciālista vadītā komanda martā/aprīlī nepiedzīvoja nevienu zaudējumu, bez jau minētajiem triumfiem Jurija Žigajeva sakarā kurzemnieki uzveica arī Rīgas Daugavu (2:0), FS Metta/LU (2:0) un Skonto FC (1:0). Balva aizvadītā gada titulētākajam trenerim (4 reizes tika atzīts par labāko) arī šosezon nav nejaušība, jo tieši Pučinska vadītā komanda sezonas ievadā demonstrēja vispārliecinošāko sniegumu, kam ievērojams nopelns ir tieši galvenajam trenerim.

futbolavirsliga.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: