Vēl pieejamas biļetes uz maestro Raimonda Paula, dzejnieka Jāņa Petera un Nacionālā teātra koncertu „Satikšanās”, kas notiks šodien, 9. aprīlī, plkst. 19:00 teātra namā „Jūras vārti”.

Maestro Raimonds Pauls un dzejnieks Jānis Peters dziesmās ir satikušies visa mūža garumā, sākot no "Manai Dzimtenei", ko dzied tūkstoši, līdz "Mēmajai dziesmai", kas tik ļoti piestāvēja samtainajai Noras Bumbieres balsij. Kā abu satikšanās iecerēts arī Nacionālā teātra koncerts.

 

Koncerta 1. daļā skanēs labi pazīstamas un mazāk zināmas Maestro dziesmas ar Jāņa Petera vārdiem un koncertam īpaši izraudzīti Jāņa Petera dzejoļi, savukārt 2. daļā - jaunākais abu kopdarbs - Čigānu cikls, kā savdabīga paraudzīšanās pāri latviešu sētai uz meža pusi.

Koncerta režisors – Edmunds Freibergs.

 

Piedalās: Marija Bērziņa, Madara Botmane, Marta Ančevska, Zane Dombrovska, Liene Gāliņa, Zane Jančevska, Inga Misāne - Grasberga, Ilze Rūdolfa, Liene Sebre, Līga Zeļģe, Jānis Āmanis, Mārtiņš Brūveris, Mārtiņš Egliens, Gundars Grasbergs, Juris Hiršs, Ģirts Jakovļevs, Juris Jope, Ivars Kļavinskis, Ģirts Liuziniks, Mārcis Maņjakovs, Egils Melbārdis, Ivars Puga, Jānis Vimba.

 

Biļešu cena € 9,90 (Ls 6,96); € 11,00 (Ls 7,73).
T/n "Jūras vārti" DRAUGA KARŠU īpašniekiem atlaide 5%.

Biļetes t/n „Jūras vārti” un „Biļešu serviss” kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: