Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Stāvot rindā pēc olu naudas

Šajās dienās pilsētas Sociālā dienesta ēkā Raiņa ielā 10 jau no paša rīta ir daudz cilvēku. Kopš pagājušās piektdienas Sociālā dienesta kasē izmaksā Lieldienu pabalstu. Sociālajiem darbiniekiem darba kļuvis vairāk.

Sāks iztiesāt aizdedzināšanas lietu

Ventspils tiesa uz jūlija vidu nozīmējusi pirmo tiesas sēdi krimināllietā par vienaudža apliešanu ar spirtu un aizdedzināšanu kādā mājas ballītē.

 

2.lpp. Viedoklis: „Pašslavinātāji”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Neskatoties uz pavasarīgi mainīgajiem un ne visai siltajiem laika apstākļiem, brīvdienās katrs atrada sev piemērotu nodarbi, lai darbu izmestu no prāta un ieviestu domāšanā vairāk skaidrības. Cits gāja ciemos vai uz kino, cits stādīja kokus, cits staigāja pa veikaliem, cits vienkārši nedarīja neko, kas arī reizēm pēc lielas darba slodzes kādam noder kā atslodze.»

 

3.lpp.

Ierīkos pludmales volejbola laukumus

Ventspils pludmales smiltis ir vienas no labākajām, uzskata volejbola profesionāļi. Tomēr izveidoto vietu pludmales kāpās nevar attīstīt, tādēļ vairākus laukumus profesionālām sacensībām plāno citviet.

Uzbūvēts jauns draudzes nams

Nikolaja ielā 9 savas mājas atradis Ventspils Septītās dienas adventistu draudzes jaunais dievnams.

 

4.lpp. Politika. Deputāti uzklausa ventspilniekus

Kārtējā deputātu un Eiropas Parlamentu deputātu kandidātu tikšanās ar vēlētājiem pagājušās darba nedēļas noslēgumā tika aizvadīta, diskutējot par pensijām, elektrības tarifiem, legālajām narkotikā un, lai cik tas dīvaini nebūtu, – arī lauksaimniecības politikas jautājumiem.

Sagaida ar skarbiem vārdiem

Tikšanās ar deputātiem piektdienas vakarā Ugāles tautas namā izvērtās gana emocionāla. Daļa deputātu saņēma žagaru bunti, bet dažiem tika izteikts atbalsts strādāt tikpat aktīvi arī turpmāk. Lielākā sāpe ugālniekiem, līdzīgi kā citur Latvijā, ir par mazajiem ienākumiem – pensijām, algām, bet sašutums par valsts amatpersonu muļļāšanos.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Dramatiskajā Kurzemes kaujā pārāki ventspilnieki

Latvijas futbola Virslīgā pirmajā Kurzemes klubu FK Ventspils un FK Liepāja derbijā tika piešķirti trīs 11 metru soda sitieni, kopumā gūti pieci vārti, bet veiksmīgāki šajā cīņā izrādījās ventspilnieki, svinot uzvaru 3:2.

Dāmas Ventspilī nopelna paaugstinājumu

Latvijas dāmu hokeja izlase pasaules čempionātu Ventspilī noslēdza ar piecām uzvarām piecos mačos, pārliecinoši nopelnot atgriešanos 1. divīzijas A grupā.

Sēriju glābt neizdodas

Ventspils volejbolistiem ar panākumu savā laukumā izdevās pagarināt Latvijas Nacionālās līgas finālsēriju, tomēr sarūpēt tajā arī piekto maču nesanāca un šoreiz zelts aizceļoja uz Aizputi.

 

7.lpp. Reportāža. Talkas dienā stāda spēka kokus – ozolus

Lai arī koku stādīšanas dienas rīts atnācis miglains un drēgns, Kurzemes ielā sapulcējušos talcinieku noskaņojums ir možs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: