Vieglatlētikas manēžā aizvadīts Latvijas atklātais ziemas čempionāts un Olimpiskā centra Ventspils kausa izcīņa virves vilkšanā, un lieliski sacensībās startēja Ventspils Velkoņa sportisti, tiekot pie kārtējiem tituliem.

Latvijas atklātajā ziemas čempionātā svara kategorijā līdz 700 kg piedalījās astoņas komandas, bet par uzvarētājiem kļuva mājinieki Velkoņa vilcēji. Ventspilnieki aiz sevis atstāja divas ozolu komandas – Ozolnieku Ozolus un Paņevežas (Lietuva)Ažuolas. Svara kategorijā līdz 640 kg piedalījās deviņas komandas, bet šoreiz ventspilnieki izcīnīja pat dugultuzvaru, jo pirmajā vietā ierindojās Velkonis 1, bet otrajā Velkonis 2. Trešajā vietā Ozoli.

 

Jauniešiem U-18 vecuma grupās svara kategorijā līdz 560 kg par uzvarētājiem kļuva Mustangs (Jākabpils), otrie Saldus, bet trešajā vietā Kuršeniai ( Lietuva).

 

Otrajā sacensību daļā tika izcīnīti Olimpiskā centra „Ventspils” dāvātie kausi un balvas. Interesantais sacensību formāts solīja patiešām aizraujošas cīņas, jo vienīgais kas ierobežoja komandas, bija kopējais svars, kurš nedrīkstēja pārsniegt 560 kg, bet komandas dalībnieku skaits palika treneru un pašu sportistu ziņā. Pie virves ķērās 14 komanda, bet spēcīgākie atkal izrādījās vietā - par uzvarētājiem kļuva Velkonis1, otrajā vietā Velkonis 2, bet trešie Ozoli.

 

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: