Pagājušajā nedēļā noslēdzās Baltijas Basketbola līgas regulārā sezona un kļuva zināmi astotdaļfināla pāri, bet nu kļuvis zināms arī spēļu kalendārs – BK "Ventspils" izslēgšanas mačus sāks 27. februārī.

Pēc regulārās sezonas komandas tika sakārtoties atbilstoši sasniegtajiem rezultātiem, un šajā reitingā BK "Ventspils" ieņēma trešo vietu aiz Lietuvas "Pienu Žvaigzdes" un Somijas "Pyrinto". Līdz ar to astotdaļfinālā pretī jānāk 14. spēcīgākajai komandai, kas izrādījās jau labi zināmā "Lietkabelis", ar kuru ventspilnieki šajā sezonā spēlēja kopā B grupā. Pirmā spēle risināsies 27. februārī Paņevežā (18.30), bet atbildes mačs Ventspilī risināsies 1. martā pulksten 17.00.

Komanda, kura uzvarēs divu spēļu summā, ceturtdaļfinālā tiksies ar "Siauliai" (6) un "Barsy" (11) cīņas uzvarētājiem. Visos izslēgšanas spēļu posmos, arī finālā, uzvarētāji tiks noskaidrot divu spēļu summā, kā tas bija arī pagājušajā sezonā.

Jāpiebilst, ka ventspilniekiem uz maču Lietuvā būs jādodas tūlīt pēc šīs sezonas pēdējā FIBA Izaicinājuma kausa mača Krievijā, jo 25. februārī Ļubercos jātiekas ar turienes "Triumph".

ventasbalss.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: