Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Ziemeļkurzemes (Ventspils) nodaļa 27. februārī plkst. 10.00 aicina ventspilniekus uz semināru ciklā „Biznesa rīts”.

Pasākuma laikā tiks pārrunāts, kā biznesa projektu attīstības plānošana saskan ar reālo situāciju jeb kā mēs plānojam un kas no tā visa sanāk.

Semināra vadītāji – Neils Kalniņš un Andris Vanags.

Neils Kalniņš ir stratēģiskās plānošanas un projektu vadības uzņēmuma SIA “NK konsultāciju birojs” dibinātājs un valdes priekšsēdētājs. Kalniņš šobrīd ir arī elektrovelosipēdu „Blue Shock Bike” ražošanas projekta attīstītājs, pirms tam savu profesionālo pieredzi guvis strādājot gan Vidzemes Attīstības aģentūrā, gan vācu konsultāciju uzņēmumā „GFR Tourismus planung” GmbH, gan sabiedriskajā organizācijā “Vidzemes tūrisma asociācija” un Latvijas Jauniešu Hosteļu Asociācijā.

Andris Vanags kopš 2003. gada ir būvmateriālu ražošanas, tirdzniecības un eksportētāja SIA „Sakret” valdes loceklis. No 2005. gada – OU „Sakret” valdes loceklis Igaunijā, bet sākot ar 2012. gadu kļuvis par SIA „Sakret” valdes locekli. Šobrīd Vanags vada uzņēmuma darbību Latvijā, Igaunijā un Skandināvijā. Rīgas Tehniskajā Universitātē (RTU) ieguvis inženierzinātņu maģistra grādu silikātu un augsttemperatūras materiālu ķīmijā un tehnoloģijā, aktīvi turpina darboties RTU, kļūstot par RTU Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes Padomnieku konventa priekšsēdētāju un RTU Padomnieku konventa locekli. Kopš 2012. gada ir LTRK valdes loceklis.

Pasākums notiks Ventspils Biznesa inkubatorā (Inženieru iela 101a, Ventspils). Dalība seminārā ir bez maksas. Reģistrēšanās dalībai notiks līdz 26. februārim, sūtot pieteikumu uz e-pastu salvis.roga@chamber.lv. Papildu jautājumu gadījumā zvanīt pa tālr. 28663400.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: