FK Ventspils futbolisti aizvadījuši divas pārbaudes spēles treniņnometnē Turcijā. Abās spēlēs ventspilnieki mērojās spēkiem ar Ukrainas čempionāta augstākās divīzijas klubu Mariumpoles Illychivets.

Ukrainas čempionātā šobrīd ir pārtraukums, bet Illychivets turnīrā15 komandu konkurencē ieņem 12. vietu valsts čempionātā.

 

Abos mačos gan FK Ventspils, gan Mariumpoles Illychivets spēlēja dažādā sastāvā. Pirmajā spēlē ventspilnieki piekāpās Illychivets pirmajam sastāvam ar 0:3 (0:1), bet otrajā mačā abu vienību otro virknējumu cīņā zaudēja ar 0:4 (0:3). Pirmo spēli ventspilnieki aizvadīja šādā virknējumā: Uvarenko, Freidgeims, Dubra, Timofejevs, Kurakins, Pauļus, Rečickis, Žigajevs, Jančuks, kā arī divi pārbaudāmie futbolisti (uz maiņu nāca Tarkhnišvili). Otrajā mačā spēlēja Raļkevičs, Barinovs, Vērdiņš, Dubrovskis, Tīdenbergs, Mukins, Ignatāns, Bezuščonoks, Tarkhnišvili, Svārups, kā arī viens pārbaudāmais futbolists (uz maiņu nāca Reinholds, Indrāns, Omeļjaņenko).

 

Ventspilnieku galvenais treneris Jurģis Pučinsks atzina, ka Ukrainas klubs nav no tiem, kuriem FK Ventspils nevarētu stāties pretī un ka sezonas gaitā laukumā noteikti būtu līdzvērtīga cīņā. Taču šobrīd nedz ventspilnieki ir labākajā formā, nedz arī uzvaras ir galvenais: «Šobrīd galvenais, ka varam teikt, ka abi mači bija ļoti vērtīgi. Turklāt gribu arī atzīmēt, ka tajos arī netrūka labu epizožu mūsu izpildījumā. Pagaidām gan ir daudz lietu, kuras nepieciešams izlabot. Spēlē nedaudz pietrūka tur, nedaudz pietrūka te un vēl kaut kur, bet kopumā tas nozīmē, ka pietrūka daudz. Jāstrādā un kļūdas jālabo.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: