FK Ventspils pussargs Oļegs Žatkins Virslīgas Ziemas kausa trešā mača izskaņā piedzīvoja smagu krietnu un piezemējoties uz pleca lauza atslēgas kaulu.

Jau ziņojām, ka spēlē ar Spartaku (1:1) Žatkins izrāvās vienatnē pret vārtsargu Pāvelu Davidovu, kurš ventspilnieku apturēja ļoti asi, nopelnot sarkano kartīti, bet pussargs palika guļam zālājā. Lai gan pēc tam viņš laukuma pameta paša spēkiem, fkventspils.lv ziņo, ka pēc spēles futbolists tika nogādāts slimnīca, kur konstatēja atslēgas kaula lūzumu. Lai savainojums sadzītu ātrāk un veiksmīgāk, būs nepieciešama operācija.

Davidovs Žatkinam atvainojās jau uzreiz pēc neveiksmīgās epizodes, bet pēc tam arī telefoniski interesējies par futbolista veselību un vēlējis ātru atgriešanos ierindā: «Tā bija asa spēlēs epizode, kurā mēs abi – gan es, gan Oļegs – gājām līdz galam. Nekādu ļaunu nodomu man nebija, un ir ļoti žēl, ka viņš piezemējās tik neveiksmīgi. Vēlreiz novēlu Oļegam ātrāku atveseļošanos.»

«Protams, epizode neveiksmīgi, bet futbolā gadās dažādi. Nekādu pretenziju pret Pāvelu Davidovu man nav. Mēs katrs darījām savu darbu, centāmies paveikt to līdz galam un ko tur padarīt, ja man sanāca tik neveiksmīgi piezemēties? Jā, ir ļoti nepatīkami iedzīvoties traumā starpsezonu periodā, bet tagad jācenšas pēc iespējas ātrāk atgriezties ierindā.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: