29. martā „Arēnā Rīga” risināsies latviešu motofrīstaila meistara Mārtiņa Aleksandroviča kopā ar draugiem izveidotais „Freestyle Show”, kurā netrūks ne asu sajūtu, ne adrenalīna.

Aleksandroviča pārgalvīgos trikus katru vasaru ventspilnieki ar nepacietību gaida „Ventbunkers kausa” motosacīkstēs, bet Rīgā būs vērojams šovs, kurā piedalīsies ne tikai pats Mārtiņš, bet arī viņa draugi. Viņi tikpat pārgalvīgus trikus prot parādīt ar citiem braucamrīkiem, piemēram, kvadracikliem, sniega motocikliem, BMX un, protams, pats Mārtiņš ar FMX.

Viens no šova dalībniekiem būs ventspilnieks un, iespējams, labākais BMX triku veicējs Latvijā Viktors Kronbergs, kurš tagad ir atguvies no „Ghetto Games Festivālā 2013” iegūtās traumas. „Man tas bija liels pārsteigums – saņemt šādu uzaicinājumu! Es skatītājiem nelikšu vilties,” sola braucējs. Šovā būs redzams arī Streetbike Freestyle meistaru Jāni Rozīti, kurš ne reizi vien uzstājies Ventspilī, deldējot vietējo ielu bruģi. Pārsteigumu sarūpējis arī Gacho, kurš šoreiz nevis izpildīs kādu no saviem hītiem, bet gan kādu īpaši sagatavotu triku.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: