Mūsu pilsētas un novada vieglatlēti ar labiem panākumiem startējuši Latvijas studentu un Rīgas atklātajās jauniešu ziemas meistarsacīkstēs vieglatlētikā telpās un izcīnījuši vairākas godalgotās vietas.

Latvijas studentu atklātajās meistarsacīkstēs otro vietu augstlēkšanā ieguvis Sendijs Ziemelis (treneri J. Petrovičs un A. Kronbergs), bet ar bronzas medaļu mačus noslēgusi Līga Jansone (S. Paipals-Šulcs, J. Beļinskis) – 600 m skrējienā – un Dace Dreimane (Petrovičs, Kronbergs) – trīssolī. Rīgas atklātajā jauniešu čempionātā 1999.–2000. dz.g. vecuma grupā pirmo vietu 200 m skrējienā izcīnījusi Anna Priekule (D. Lodiņš). Viņai arī trešā vieta 60 m.

 

Uz goda pjedestāla otrā pakāpiena kāpusi Krista Voina (A. Kiršteins) – 3000 m –, bet uz trešā – Vladislavs Bobrovs (A. Dogadovs) – tāllēkšanā. Savukārt 1997./98. dz.g. vecuma grupā 1500 m nepārspēta palikusi Danuta Nagle (Paipals-Šulcs), bet otrajā vietā mačus noslēguši Fēlikss Rūmnieks (Petrovičs, Kronbergs) – augstlēkšanā un Kārlis Eniņš (D. Lodiņš) – 1500 un 3000 m.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: