Viens no mūsu labākajiem basketbolistiem – Sandis Buškevics – , iespējams, karjeru turpinās Latvijas čempionvienībā BK Barons.

 Rīgas kluba vadība par līgumu slēgšanu ar konkrētiem spēlētājiem lems tuvākajā laikā, kad būs aizvadītas visas paredzētās pirmssezonas pārbaudes spēles, atklāja kluba direktors Jānis Pormalis.

Pēdējā pārbaudes spēlē ventspilnieks rādīja teicamu sniegumu un pret zviedru klubu Kings guva 12 punktu, savāca 7 atlēkušās bumbas un atdeva 6 rezultatīvas piespēles. «Pastāv iespēja, ka Sandis varētu palikt, bet, lai runātu par sadarbību, mums viņš ir jāredz laukumā. Viņš sen nav spēlējis, pagājušajā sezonā tikai mēnesi pavadīja Ventspils klubā, bet šobrīd ir ļoti labā formā. Treneriem jāredz, vai un kā viņš iederēsies komandā. Ja treneri to redzēs un spēsim vienoties par nosacījumiem, viņš paliks,» sacīja Pormalis.

Jāatgādina, ka Buškevics savu profesionālo karjeru uzsāka 1994. gadā mūsu basketbola klubā BK Ventspils. Ar BK Ventspils Sandis izcīnījis vairākas godalgotas vietas Latvijas Basketbola līgā: 1996. – 3. vieta, 1998. un 1999. – 2. Izcīnījis četrus LBL čempiona titulus: 2000., 2001., 2002. un 2003. gadā. Vēl kopā ar BK Ventspils viņš 2003. gadā izcīnījis 3. vietu Eiropas kausā un NEBL. Buškevics vēl ir spēlējis tādos klubos kā Turcijas Galatasaray, Krievijas Permas Ural Great, Maskavas apgabala Dinamo, Viļņas Lietuvos Rytas, Rīgas ASK un Itālijas Udīnes Snaidero.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: