Latvijas futbola čempionāta - "LMT Virslīgas" - turnīra pēdējā 21.kārtas spēlē svētdien "Ventspils" komanda izbraukumā ar rezultātu 4:2 (4:1) uzvarēja "Jelgavas" vienību.

Mača septītajā minūtē "Jelgavas" komandas futbolists Pāvels Hohlovs atklāja rezultātu, tomēr deviņas minūtes vēlāk Artūrs Zjuzins guva vārtus un izlīdzināja rezultātu 1:1. Pēc gūtajiem vārtiem "Ventspils" pārņēma iniciatīvu savās rokās un līdz puslaika beigām guva vēl trīs vārtus, precīzi sitot Grigorijam Čirkinam, Eduardam Višņakovam un Vladislavam Gabovam.

Otrā puslaika sākumā "Jelgavas" spēlētājs Boriss Bogdaškins guva vārtus un samazināja "Ventspils" pārsvaru līdz 2:4, bet atlikušajā spēles laikā abas komandas nespēja gūt vārtus un rezultāts palika nemainīgs.

Kā ziņots, četras 21.kārtas spēles notika ceturtdien, kad Daugavpils "Daugava" ar 3:1 pieveica Rīgas "Jaunību", "Skonto" ar 4:1 pārspēja Rēzeknes "Blāzmu", Ventspils "Tranzit" ar 2:0 bija pārāks pār "Olimps"/RFS, bet Pagājušās sezonas čempionvienība "Liepājas metalurgs" ar 4:1 uzvarēja "Jūrmala-VV".

Čempionāta kopvērtējumā pēc šīs kārtas līderpozīcijā ar 56 punktiem atrodas "Skonto" komanda, bet "Ventspils" ar 50 punktiem atrodas otrajā vietā. Trešajā vietā esošajai "Liepājas metalurgs" ir 48 punkti, bet "Daugava" ar 43 punktiem ir ceturtajā pozīcijā.

Piektajā vietā esošās "Jūrmalas-VV" kontā ir 24 punkti, bet 18 punktus izcīnījusi "Tranzit". 17 punkti ir "Jelgavas" vienībai, septītajā vietā ar 15 punktiem ir "Jaunība, 14 punkti ir "Blāzmas" rēķinā, bet "Olimps"/RFS tikusi pie 13 punktiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: